Conference Day 3 – Thursday, November 12, 2020						
Central European	Track 1	Track 2	Track 3	Track 4	Track 5	Track 6
Time (CET)	Talks	Talks	Talks	Talks	Workshops	Workshops
08:20 - 08:50	Agile Morning E-Yoga					
09:00 - 09:10	Opening Session - Welcoming Words by Organizer José Díaz					
09:10-10:00	Keynote: Beyond the bugs - Rick Tracy					
10:00 -10:15	15 min break					
10:15–10:55			Great testers ensure its good AI - PraveenKumar Prem	Bulletproof Test Environments - Emanuil Slavov	Extreme Pairing - Elisabeth Hocke & Simon Berner	
10:55-11:10	15 min break				120 min Workshop finishes: 12:15 CET	
11:10–11:50	Extreme learning situations as testers - Christian Baumann	Systems Theoretical Testing Analysis - Anders Dinsen	Let's talk about ethics and software development - Tobias Geyer	The Evolution of Software Testing: Agile and Next: Robots? - Mesut Durukal	no recording	
11:50-12:05		15 mi	n break	I		
12:05–12:45			The Art of Asking Questions - Smita Mishra			
12:45-13:45	1 hour Lunch Break; including: "Ask Alex Anything About Music"					
13:45–14:25	(Machine) Learning from Failures - Gregor Endler & Marco Achtziger	How to tell it to the Tester - Andrej Thiele New Voice Talk	The Postman Always Delivers - Shane Carroll	Introducing psychological safety in a tribe - Gitte Klitgaard & Morgan Ahlström	Automatic Accessibility Testing for All - Anne-Cecilie Haugstvedt	How the heck do I perform a Risk Analysis? - Paul Holland & Huib Schoots
14:25–14:40	15 min break				90 min Workshop	120 min Workshop
14:40–15:20	Quality coaching in transition - Eveline Moolenaars	End-to-end testing microservices: a love-hate relationship - Lukas Pradel		Preventing burnout while working in the Tech industry - Raj Subrameyer	finishes: 15:15 CET no recording	finishes: 15:45 CET no recording
		New Voice Talk				
15:20 –15:35	15 min break					
15:35–16:15	Embarcing conflict without Drama -	How to keep testers motivated		Lean Coffee Janet Gregory & Lisa Crispin	Daily Ensemble Session -	
	Kemmy Raji	- Federico Toledo		not in Crowdcast no recording	Jeop Schuurkes, Elizabeth Zagroba, Elisabeth Hocke,	
16:15 –16:30	15 min break Simon Berner					
16:30–17:10	New Role, New Tool, Same Ol' Problems - Amanda Baker New Voice Talk	Enhance Mobile Exploratory Testing with Performance Metrics - Sofia Palamarchuk	Security Tooling in Your DevOps Pipeline - Nancy Gariché	Bring Harmony & Quality to Your Agile Testing with SpiraPlan - Adam Sandman Vendor Talk	90 min Bonus Session finishes: 17:05 CET no recording	
17:10–17:25	15 min break					
17:25–18:15	Keynote: Let it go 🖊 - Nicola Sedgwick					
18:15–18:30	closing					